Followers

Sedekah Sikit Pada Kawan-Kawan

Monday, February 14, 2011

Ada Bran ka??? Jom Race Laa ~~~

Oiiiiii...Ada bran ka??? Lu ada bran jom la race... Lu berapa game mau bukak??? tiga set??? sepuluh set la bai... heeeee... jangan takut ek kawan-kawan... along bukan nak bukak game lumba haram pon... bukan zaman dia dah... muda-muda dulu boleh la... tapi sekurang-kurang nyer along ada tempat la nak lepas gian race ni...ko orang nak tau kat mana??? Haaaaa....sini la tempat tu...heeee...


Nama benda ni " Initial D Arcade Stage 3 ". Seperti biasa, ni game race kereta la...tapi bukan race F1...bukan race rally...tapi race D1 jalan bukit jopun...sirius memang best...siap boleh pilih kereta dan buat sendiri reka bentuk yang macam mana yang kita minat...along takat ini ada tiga buah kereta dah...kalo tak ada empat tapi sayang nyer satu kad dah rosak...hmmm...ini la antara jentera-jentera along yang masih elok untuk berjuang...


Nissan Skyline GT-R [ R32 ], ini jentera mula-mula along masa baru terjebak. Sekarang jarang turun padang dah. Ada Toyota MR2 G-Limited, yang ni jentera kedua along. Jentera ni yang paling along minat dan selalu guna bila turun padang sekarang...along ada gak Mitsubishi Lanser Evolution III, yang ni along dapat masa betaruh dengan sorang budak cina. Kira main sandar kereta...sepuluh game...siapa menang ambik kereta si kalah...hahahaaaa..tapi yang ni along jarang guna..kalo dulu ada sebijik jentera Mazda Roadster RS [ NB8C         ], tapi sayang nyer jentera ni dah letak jawatan... 

P/S : Lumba haram game takpe...jangan lumba haram atas jalan raya...melayang nyawa, melayang badan...tu pun kalo ada lagi la badan..kalo berkecai...eeeeiiiiiii...tobat pun tak dan woooo...BERHATI-HATI DI JALAN RAYA, PANDU CERMAT JIWA SELAMAT...

14 comments:

zureen said...

zureen pun suka main benda ni! hahaha

mira_nas said...

hehe.. sekali sekala best gak release tension kat sini~~

Arpiiz said...

suka gak race kereta ni, tapi race dalam ps je la..hehe

♥ eyka elisha ♥ said...

hahaha!jom racing!
eyka champion bnda ni.ngeh3 =P

alongizhamhadi said...

hahahaa...blh2...tp msti mau letak taruhan la...baru bsemagat lebih nk hadiah...heeee....

Idah said...

benda ni kalu main sekali rasanya mau main lagi kemudiannya...gian kata orang. baik dijauhkan terus dari game macam ni...

alongizhamhadi said...

ala idah..kesemua nyer kputusan atas kita kan...so x salah kalo kita main..tp berpada2 lah ek..tu jek... :-p

fairuz said...

hahahhaa. aku tak heran lah main bnde ni! asyek menang je. bosannn. HAHAHAHA

alongizhamhadi said...

wah wah wah...kira nk kata otai dh la ek...hahahaa...

zaty luvlianncezzz said...

suke men game keta nie..slalu menang :)

alongizhamhadi said...

Waauuu...x sngka ramai kaum hawa main gak game ni...hebat...hebat...

iszieylyanziy said...

pergh!!! macam best je

AzreenAzeman said...

bestnya main game !
ske jugak race2 .. lumba jom !
hehehehe ... :)

alongizhamhadi said...

cuba dulu baru tau jom...